skip to Main Content
FESTSKRIFT M. Rydningen

FESTSKRIFT M. Rydningen

FESTSKRIFT OG TALE

Fremført og skrevet til Målfrid Rydningen 2.mars 2019.

Lytt til utdrag fra «å snakke med gullknapper» her:

MELLOM MORGEN OG KVELD

På veiene mine mellom øst og vest, har jeg møtt mange gode mennesker. En av disse er Målfrid Rydningen. Hun ble min mentor i over et år, og samtalene vi hadde, har satt mange spor.

LOGNVIK FJELLGÅRD

Da Målfrid rundet år, ble jeg spørt om å skrive en tale til feiringen. Mens snøen dalte på utsiden av tømmerveggene, mens minstegutten i familien til Målfrid bygget klosser på gulvet, mens en hare svinsa mellom tuene, så leste jeg «Samtaler med en gullknapp«.

DET BETYR NOE HVA VI SNAKKER OM

Tida er en gullknapp. Tida er knapp.

Tusen takk!

«Ingenting er tilfeldig» sa Målfrid.

 

Back To Top