Skip to content

Å EIE ALT.

God jul med lytteteksten: Å EIE ALT.

Lyttefil: Bruk gjerne ørepropper, høyttalere eller høretelefoner for en bedre lytteopplevelse.

Trykk på trekanten om du vil lytte. Det er en julehilsen til alle dere som følger med meg på en eller annen måte. Takk <3

Our first song: Breaking through. Music and lyrics by Per Syversen and Randi Mossing
Å EIE ALT. (Tekst og stemme, Randi Mossing)

Takk til alle dere som følger med!

Kjære venner, følgere, støttespillere, samarbeidspartnere, kolleger, bestillere og kjente. Tusen takk for at dere oppmuntrer, kommer med konstruktive tilbakemeldinger, heier, deler og følger med meg. Tusen tusen takk.

Hva skjer til neste år?

Til Skien og Vesterålen turne februar 2020

Teater og fortellerkunst for barn: AleneMalene og Drømmebrillene skal vises i Skien og Nordland på nyåret. Det blir forestillinger i Skien og under Nordlystfestivalen i Vesterålen. Om alt går som planlagt kan det bli 9 forestillinger i Nordland.

AleneMalene og Drømmebrillene. Teater og fortellerkunst v. Randi Mossing. Illustrasjoner v. Bergljot Hals.

Til Bø og konsert/filminnspilling mars 2020

Musikken som jeg lager med Per R. Syversen, Colemikai, lanseres på plate på nyåret og med konsert 8.mars i Bø. Vi samarbeider med et norsk/australsk produksjonsselskap, TheMusicWeekender. Sammen med flere andre musikere skal vi være en del av en konsertserie som begynner i Bø.

Der setter vi opp en performance sammen med billedkunstnere og flere kjente musikere. Mer informasjon og navn om dette kommer på nyåret. Plata vår er under opptak og innspilling i disse dager, og de 13 sangene/låtene som kommer i løpet av januar er et foreløpig resultat av 3 års samarbeid. Vi er stolte og glade, og musikken som kommer er fra skogene og innlandsvanna i Tinn.

The MusicWeekender. Coleminkai, Per R. Syversen og Randi Mossing hos Zoe Eskes i Bø. Her blir det konsert 8.mars. (Foto: Patrick Webb).

 

Tusen takk for oppmerksomheten fra dere alle.

Begge mine oldemødre het Karen. Den ene vaska på skolen på Mæl, og den andre var kokke på anlegget på Rjukan 2. På bildet her er jeg utkledd som ei tenkt rallarkokke, men ikke uten egen familiehistorie i ermet. Til neste år dukker hun nok opp i flere sammenhenger. Og spørsmålet er stadig: «Hvordan lage noe spiselig av en gammel hest»?

 

 

 

Back To Top