Skip to content

AleneMalene og Drømmebrillene FN-Sambandet – UNESCO 24.9

AleneMalene og Drømmebrillene

en eventyrfortelling for barn i alderen 3-10 år

Hvordan kan vi få venner? Hvordan vet vi hvem som er venner og hvem som ikke er det? AleneMalene og Drømmebrillene, en eventyrfortelling med verdensarven som bakteppe. Fortellingen tar opp temaer som vennskap og forbruk. Hvor mange skatter finnes det egentlig? Og kan en skatt være noe annet enn penger?

FN-Sambandet og Unesco

FNs bærekraftmål handler om bærekraftig utvikling for miljøet, men også inkluderende arbeidliv. Det er en glede og ære å kunne fortelle utdrag fra AleneMalenes eventyr til lærere og skoleledere som daglig håndterer spørsmål om utenforskap og det å være inkludert. Den 24.9 kommer AleneMalene til FNs seminar om inkluderende arbeidsliv på Gaustablikk.

Hva med flua som ikke kan fly?

«hei du der jenta! vi fluer er ikke som du forventa»

«Hallo du der jenta! Kan du hjelpe meg med ei ny skrue, være litt grei med meg?» Utdrag fra AleneMalene og Drømmebrillene vises på FN-Sambandets seminar om bærekraftig utvikling på Gaustablikk 24.9. (Forteller og forfatter, Randi Mossing. Tegninger Bergljot Hals)

Turneplan for høst 2019 og vår 2020

I høst kommer AleneMalene og Drømmebrillene til Gaustablikk, Rjukan Barneskole, Atrå Barne- og Ungdomskole, Edland Skule, Rauland Skule, Edland Skule og Åmot Skule. Videre skal AleneMalene også til Hjartdal, Notodden og Skien.

Jobber du med barn?

AleneMalene er skrevet til alle de barna som er ute alene om natten. Jobber du med barn? Kjenner du noen barn som er ensomme, som ikke passer inn? Ta kontakt om du ønsker at AleneMalene og Drømmebrillene skal besøke dere.

 

AleneMalene og drømmebrillene, en eventyrforestilling skrevet og spilt av Randi Mossing. (Foto Bjørn Sigurdsøn, Foto Telemark)
Back To Top