Skip to content

COLEMINKAI Lifjell Kunstsenter Bø Jazzklubb 24.9.23

LIFJELL KUNSTSENTER

BØ JAZZKLUBB

TELEMARKFESTIVALEN

Coleminkai spiller konsert på Lifjell Kunstsenter

24.9 klokka 19.30

Billetter i lenka:

https://bojazz.no/

COLEMINKAI – et musikalsk fabeldyr               

Randi Mossing og Per R. Syversen er duoen Coleminkai. Det er Per på spesialstemt akustisk gitar og Randi på vokal. Sammen lager de helt ny musikk. På lanseringskonserten for albumet Confluence, sa publikum dette:

“Utrolig fint sammensatte cordrekker, og klangresultatet av den spesielle stemmingen av gitaren var helt nydelig. Per spiller som en gud». (Helge Songe)

 «Varmt og tilstedeværende. En tvillingsjel til Radka Toneff» (Tone Fedt)

 «En dåm av Pentangle. Men likevel noe annet som er lysere og som bare fortsetter opp og ut, som buen i et kast. (G. Lello)

 «Jeg sier bare wow, føles som å være vektløs å kunne fly ut. (Britt Eva Eggerud)

Gitarist i COLEMINKAI Per. R. Syversen

 SPILLER ELVA OG SYNGER SKOGEN

Inspirasjonen til gitarspillet og sangen kommer fra elvene som møter innsjøene og furuskogenes fargespill oppunder Hardangervidda. Coleminkai er dypet av fuglens hjerte, Coleminkai er en glitrende elv, Coleminkai er hudløs og gjennomsiktig. Coleminkai er rå natur, samtidig skjør og insisterende. Coleminkai er blånejuv og strengestup.

Per bruker teknikker fra Van Halen og hard-rock. Gitarspillet er inspirert av Al DiMeola, Sergio Altamura, og har en kjærlighet til jazz, blues og folkemusikk.

Randis synger på gitarklangene med fløyel som tøyler fjell- og skoglandskap vi skimter av og til. Randi har sine forbilder i Radka Toneff, Billie Holiday og Sidsel Endresen, men har samtidig med seg et skimmer av folketoner og blå soul.

Vokalist og komponist i Coleminkai, Randi Mossing. Soul, jazz og folketoner med et skimmer av blåner på kanten av høyfjellet.

«Coleminkai er mer enn en konsert. (Inger Schultz, Ælvespeilet)

Randi Mossing, scenekunstner og sanger. Per R. Syversen, oppfinner og gitarist.

Velkommen til en akustisk, rolig og annerledes konsert.

COLEMINKAI, et musikalsk fabeldyr.

 

Back To Top